Minoan Life Kreta, Hellas

-Olivenoljen som brukes er 100% organisk. Alle konserveringsmidler som brukes, er akseptert og brukt i nærings- og næringsmiddelindustrien. De inneholder ikke konserveringsmidler eller andre ingredienser som mistenkes å forårsake uønskede hudreaksjoner som parabener, mineraloljer, silikon eller SLS, SLES (Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate).

-Ingen av produktene er testet på dyr.

-Alle produkter er dermatologisk testet for mulige bivirkninger i huden.

-Alle produkter er produseres i Hellas, og kvaliteten overvåkes og testes i hver produksjonsparti.

-Naturilg havsvamp

-Honeycomb hav naturalsvamp er ideell for en luksuriøs daglig hudpleierutine, og har mange fordeler både for kropp og sjel.

-De gule honeycomb -svampene er ekstremt myke på huden. De vil gi deg en naturlig eksfoliering av huden ved å fjerne døde hudceller og stimulere blodsirkulasjonen, mens du koser deg under dusjen.

-Den gule fargen skyldes en ekstra prosess som gjør dem mykere og egnet selv for de mest reaktive og følsomme hudtyper.

-Det naturlige som finnes i svampen jod, virker lett avgiftende på huden - etterlater den lys og myk dag etter dag, fra første gangs bruk.

-Havsvamper har naturlig allergivennlige og antiseptiske egenskaper og utvikler ikke mugg eller blir stinkende hvis de holdes riktig.

- Langvarig (opptil 1 år) uten å miste sine naturlige egenskaper. Ideell for bruk med såpe/rensemiddel; påfør bare noen få dråper på den våte svampen for å lage et mykt og fint skum.

Ta vare på miljøet og brukt naturlige produkter!

Naturlige svamper

-Luffa svamp

-Luffasvamp kan brukes på kropp og ansikt.

-Luffasvamp kan også brukes på andre overflater som foreksemlep kjøkkenbenk og som oppvaskssvamp.

-Luffasvampen er hard når den er tørr og blir myk og god når den fuktes med vann.

-På kroppen fjerner luffaen døde hudceller og økes blodsirkulasjonen i huden, hvilket gjør at fine linjer og cellulitter forebygges og reduseres.

Ta vare på miljøet og brukt naturlige produkter!

Såpestykke 125 gr

Såpestykke 100 gr

Alle produktmapper er sendt til EU og Greek National Medicine Association og er ledsaget av MSDS -filer. De er ISO 9001: 2008 og ISO 22000: 2005 sertifisert, så mye for råvarekvaliteten som for produksjonsprosessen. De høye renhetsnivåene til produktene (opptil 99,5%) og  avslører deres fordelaktige og revitaliserende egenskaper, samtidig som de gir en følelse av avslapning og foryngelse.

Minoan Life bruker planter fra den unike floraen på Kreta, som enten dyrkes i samarbeidende forskningssentre, spesialisert på produksjon av urteekstrakter, essensielle oljer og bioaktive forbindelser av naturlig opprinnelse, eller av lokale bønder. Dermed sikres og overvåkes den høye kvaliteten og konsistensen til de aktive ingrediensene i hvert trinn i produksjonsprosessen.

Forskningssentrene for samarbeid er også utstyrt med moderne analytisk infrastruktur og overvåker konstant kvaliteten på plantene, aktive ingredienser og ferdige produkter, og oppfyller dermed alle krav til kvaliteten på håndtering av matvarer og kroppsproduker. Ingen varer inneholder mikrobiologiske, kjemiske og fysiske forurensninger .

Totalsum:
    Til kassen
    lagt til handlevogn