Pairfum® er laget av InovAir Ltd, et boutique- eller nisjepumparhus som spesialiserer seg på couture parfyme for hjemmet og kroppen. De produserer dufter til hjemmet, fine dufter, hudpleieprodukter og Pairfume.

Selskapet er helt britisk basert og alle sine produkter er oppfunnet, opprettet, utviklet og produsert i sine studioer i Storbritannia. Pairfurs 'raison d'être' er å diffundere essensen av Boutique Couture Perfumery.

I hjertet av Pairfum er den interne perfumer Huib Maat med sin lidenskap for parfyme, skjønnhet og alle ting som er naturlige, som er troen på hvilken PAIRFUM hviler.

I dag er Pairfum kjent globalt for å produsere parfymeprodukter av fremragende kvalitet, lang levetid og som er vakkert presentert. Compnay er en ledende oppfinner og pioner i parfyme verden over. For eksempel har ingen andre selskaper globalt lansert så mange innovative rom dufter i de siste 5 årene.

PAIRFUM tilbyr parfymer for å inspirere, fryde og forskjønne verden i. Pairfum er tilgjengelig fra ledende forhandlere (varehus, parfymer, butikker, hagesenter / blomsterbutikker, ...) i mange forskjellige land:     Nord-Amerika (USA, Canada),     Europa (Storbritannia, Irland, Tyskland, Italia, ...),     Asia (Japan, Kina, Singapore, HK, ...), og     Midtøsten. "Parfyme er vår lidenskap her hos Pairfum. Vi streber etter å tilby deg visjonære dufter som legger til en ny dimensjon i livet ditt hver dag." (Huib Maat, internparfymer hos Pairfum)